Martin Albus osvaja zlato na IWSC-u za liker od lješnjaka

Brand Martin Albus iz srca Slavonije postigao je izvanredan uspjeh na ovogodišnjem International Wine & Spirit Competition (IWSC). Njihov liker od lješnjaka osvojio je zlatnu medalju s impresivnih 99 bodova, svrstavajući se među samo šest proizvođača u kategoriji “Spirits” koji su ostvarili ovako visoku ocjenu.

Među 343 uzorka likera iz cijelog svijeta, uključujući Japan, SAD, Njemačku, Francusku, Italiju, Nizozemsku i Južnu Afriku, Martin Albus liker od lješnjaka bio je jedini koji je postigao 99 bodova, čime je postao najbolje ocijenjeni liker na IWSC-u. MA liker od lješnjaka je poseban i jedinstven, što ga čini pravim ponosom Hrvatske.

Martin Albus je jedini proizvođač likera od macerata prženog lješnjaka u Hrvatskoj, što ovom likeru daje neponovljiv i originalan okus. Proces maceracije traje i do tri mjeseca, omogućujući likeru da postigne savršenu ravnotežu okusa i bogatstvo arome. Liker je filtriran, ali može sadržavati talog ili blago zamućenje – znak autentičnosti i prirodnosti. Bez dodanih aroma ili bojila, naš liker od lješnjaka otkriva čistu i izražajnu esenciju lješnjaka u svakom gutljaju. Za ovaj izvanredan uspjeh zaslužna je našičanka Ivana Božiček, tehnolog dorade lješnjaka, čiji je rad ključan za postizanje vrhunske kvalitete likera iz asortimana Martin Albus.

Pročitajte još