Lucija Kotromanović Knežević nastavlja voditi Taekwondo klub Našice

 

U Gradskoj vijećnici Grada Našica jučer je Taekwondo klub Našice održao svoju izvještajno – izbornu sjednicu Skupštine. Njoj su nazočili mnogobrojni članovi kao i gosti – gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba te Vanja Prošić, županijski vijećnik i predstavnik Športske zajednice Grada Našica.

Nakon utvrđenog kvoruma održana je minuta šutnje u čast prerano preminulom Hrvoja Šimića, dogradonačelnika Grada Našica i saborskog zastupnika koji je posthumno proglašen počasnim članom za nemjerljiv doprinos razvoju kluba, a plaketa će biti naknadno uručena njegovoj supruzi Valeriji. Skupštinu je otvorila predsjednica kluba Lucija Kotromanović Knežević dok je izvješće o radu i postignutim rezultatima kao i financijsko izvješće podnijela tajnica i trenerica Ana Kalman. Skupština je, također, donijela Program rada i financijski plan za tekuću godinu kao i izmjenu Statuta zbog usklađivanja sa Zakonom o sportu. Nakon što su bez ikakvih pitanja i primjedbi usvojena sva izvješća razriješena je dosadašnja predsjednica te članovi Izvršnog i Nadzornog odbora te je izabrano novo vodstvo kluba. Tako je Lucija Kotromanović Knežević ponovno dobila povjerenje na 4 godine, Zlata Riger Jukić je dopredsjednica dok su Ana Kalman, Branko Leš, Ksenija Leš, Maja Hodanovac i Zdenko Švenda članovi Izvršnog odbora. Nadzornim odborom predsjedavat će Ivana Nogić, a članovi su Tomislav Šebalj i Mario Rosković.

Drugi „Našice open” održat će se u sklopu ovogodišnje proslave Dana Grada Našica

Nakon Skupštine predsjednica Lucija Kotromanović Knežević se zahvalila na ukazanom povjerenju kao i Gradu Našicama na izvrsnoj suradnji, a najavila je i planove Taekwondo kluba za ovu godinu.

„Nastavljamo raditi s istim entuzijazmom i posvećenosti kao i dosad. Želim se zahvaliti Gradu Našicama na izuzetnoj podršci koju nam pružaju u našem svakodnevnom radu, a posebno se zahvaljujem na podršci u organizaciji drugog „Našica opena” koji je jedan od ključnih projekata u našem planu za ovu godinu, a koji će se održati 8. lipnja 2024. kao dio proslave Dana Grada Našica. Cilj nam je da sve protekne onako kako smo zamislili te očekujemo veliki odaziv posjetitelja kojima ćemo predstaviti naš klub kao i Grad. Nažalost, moram izraziti duboku tugu zbog gubitka naše dugogodišnje podrške, doktora Hrvoja Šimića, koji je bio veliki prijatelj kluba. Doktor Šimić uvijek je bio tu za nas, pružajući neizmjeran doprinos i podršku u svakom trenutku kada nam je bila potrebna.” – rekla je predsjednica Kotromanović Knežević uz poziv na učlanjenje u Taekwondo klub. „Želim naglasiti da su sva djeca dobrodošla u naš klub te ih pozivamo da nam se pridruže ponedjeljkom i četvrtkom od 19 sati u dvorani Osnovne škole Dore Pejačević. Naši treneri će im pružiti priliku za napredovanje, učenje i stvaranje novih prijateljstava u odličnoj atmosferi.”

Taekwondo klub Našice prepoznatljiv je po brojnim aktivnostima

Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je Luciji na ponovnom izboru, a najavio je i daljnju podršku radu Taekwondo kluba Našice.

„Danas smo prisustvovali još jednoj uspješnoj izbornoj Skupštini Taekwondo kluba Našice, kluba s bogatom tradicijom i značajnom ulogom u našem gradu. Taekwondo klub Našice prepoznatljiv je po brojnim aktivnostima – od promicanja Grada Našica na raznim manifestacijama, poput Dana Grada, Dana slavonske šume i memorijalnih obilježavanja vezanih za Domovinski rat, do aktivne animacije djece i mladih u sportskom duhu. Kroz bavljenje ovim sportom, djeca i mladi usvajaju zdrave životne navike, razvijaju disciplinu i timski duh te jačaju svoje fizičke i mentalne sposobnosti. Posebno me veseli što ovaj klub u svojim redovima ima i svjetski poznate taekwondoiste poput Branka Leša te Ane Kalman koja je danas aktivna trenerica. Zahvaljujem svima u Taekwondo klubu Našice na njihovom trudu i doprinosu našoj zajednici, a posebno novoj – staroj predsjednici Luciji Kotromanović Knežević na njenom vodstvu i entuzijazmu. Vjerujem da će ovaj klub i dalje biti značajan nositelj sportskog duha i zdravog života u našem gradu.” – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Pročitajte još