Ljetna pauza u Socijalnoj samoposluzi Našice

Iz Humanitarne udruge Dar dobrote obavještavaju kako Socijalna samoposluga Našice neće raditi u terminima između 15. srpnja i 15. kolovoza kao i dosadašnjih godina, a zbog ljetne pauze s ciljem da se volonteri Udruge koji neumorno rade tokom cijele godine odmore. Prema tome, Socijalna samoposluga Našice radit će prva dva tjedna u srpnju i posljednja dva tjedna u kolovozu, u redovitim radnim terminima, ponedjeljkom i četvrtkom od 17 do 19 sati. Cilj ovakvog rasporeda, kako napominju iz Udruge, da unatoč pauzi svi korisnici dobiju donacije koje im pripadaju za ta dva ljetna mjeseca.

Krajem kolovoza, preciznije 23. kolovoza, uslijedit će šesta po redu manifestacija Mali grad velikog srca, a u narednim danima Udruga će organizirati sastanak za sve koji su zainteresirani sudjelovati u ovoj manifestaciji. O datumu i vremenu sastanka izvijestit će naknadno.

Iz Udruge se svim građanima, udrugama, organizacijama i institucijama zahvaljuju za suradnju u prvoj polovici ove godine, te se usrdno nadaju da će se ta suradnja nastaviti i u razdoblju koje nam predstoji. Svim građanima zaželjeli su dugo, toplo i ugodno ljeto!

Pročitajte još