Lijep uspjeh našičkih odbojkašica

Lijep uspjeh našičkih odbojkašica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa gostovanju u Belišću druga ekipa ŽOK-a Našice ostvarila je značajnu pobjedu u ligi za prvaka Slavonske lige nad uvijek „neugodnim” domaćinima rezultatom 0:3. U prvom i trećem setu bila je to jednosmjerna utakmica, našičke igračice dominirale u svim elementima odbojkaške igre, uz borben i ozbiljan pristup. Drugi set donio je niz grešaka, od servisa, prijema, napada, no najvažniji dio, neizvjesna završnica, odrađena je kvalitetno i rezultat nije izostao niti u tom setu.

Konačni rezultat susreta uvjerljiva je pobjeda s maksimalnih 3:0, što uz osvojene bodove iz prvog kola donosi trenutno prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Sljedeći vikend našičankama u goste dolazi ekipa ŽOK Vinkovci II.

Liga za plasman od 1. do 6. mjesta, 2. kolo

OK Belišće II – ŽOK Našice II 0:3

(8:25, 26:28, 12:25)

 

Prvo kolo drugog (proljetnog) dijela prvenstva dovelo je u goste podmlađenu ekipu prošlogodišnjeg prvoligaša – odbojkaškog kluba „Đakovo”. Domaća ekipa, također je značajno podmlađena, još uvijek nekompletna i neuigrana što se i vidjelo odmah u početku utakmice. Kako je utakmica dalje odmicala, stvari su više sjedale na svoje mjesto.

U prva dva seta gošće su agresivnim servisom odvojile našičanke od mreže tako da nisu uspjele uspostavili dovoljno kvalitetnu igru u fazi napada, dok servis domaćina nije predstavljao prevelik problem za njihov prijem. U trećem setu proradio je servis kod našičanki, popravili su obranu i uz efikasan blok i kotranapad stvorili prednost od 6 poena koju drže sve do 20. poena. U samoj završnici gošće anuliraju prednost domaćina, izjednačuju i na kraju zasluženo osvajaju set i ukupnu pobjedu.

Sljedeći vikend ŽOK Našice gostuje kod trećeplasirane ekipe ŽOK Vitez11 u Antunovcu.

2. HOL – istok, 10. kolo, Našice

ŽOK Našice – OK Đakovo 0:3

(14:25, 19:25, 22:25)

Stric pivo

Pročitajte još