Lažima „izvukao” 15.000 eura od poznanika

Četrdesetogodišnjak je od studenog 2023. godine do 8. travnja lažnim prikazivanjem činjenica oko zdravstvenog stanja doveo u zabludu 20-godišnjaka koji mu je na račun u više navrata uplatio ukupno 15.000 eura, a koje mu 40-godišnjak do danas nije vratio. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Neovlašteno koristio kartice za gorivo

Nepoznati počinitelj je između 31. ožujka i 1. travnja u inozemstvu neovlašteno koristio kartice za gorivo čime je pravnoj osobi pričinio materijalnu štetu u iznosu većem od 13.200 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Provalio u skladište

Nepoznati počinitelj je između 2. i 25. travnja u Osijeku provalio u skladište iz kojeg je ukrao gume s felgama, trofejne jelenske rogove, mašinu za meso, visokotlačni čistač, štapove za pecanje, brusilicu i razni alat, prilikom čega je 49-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od oko 3.600 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata devet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u šest prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Šest prometnih nesreća evidentirano je na području PPRP Osijek, dvije na području PP Đakovo i jedna na području PP Donji Miholjac.

Evidentirano sedam alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano sedam vozača (tri osobnih automobila i četiri bicikala) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 2,55 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 16,41 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zatečen 53-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,55 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još