La Luna Deluxe Apartments postala generalni sponzor Stolnoteniskog kluba Našice

La Luna Deluxe Apartments poznata je po svojoj predanosti kvaliteti, udobnosti i luksuzu, pružajući nezaboravno iskustvo svakom gostu. Sada, ta predanost širi se i na sportske terene, donoseći novu energiju i podršku sportašima Stolnoteniskog kluba Našice. Potpisivanjem ugovora La Luna je postala generalni sponzor Stolnoteniskog kluba Našice, čime je pokazala svoju podršku lokalnoj sportskoj zajednici. Uz La Lunu, stolni tenis postaje više od igre – postaje simbol zajedništva.

Veliki uspjesi i duga tradicija Stolnoteniskog kluba Našice

Stolnoteniski klub Našice osnovan je sada već davne 1976. godine i u 48 godina svoga rada i djelovanja zabilježio je značajne uspjehe s kojima su promovirali kako Grad Našice, tako i cijeli našički kraj. Klub trenutno broji oko 70-ak članova iz Grada Našica, a od toga broja čak je 30 djece i mladeži. U dvorani konstantno treniraju u nekoliko kategorija – tu su dvije dječje kategorije, mlada i nešto starija, te seniori i veterani.

Treba naglasiti kako je Klub u muškoj konkurenciji izborio ulazak u 1. hrvatsku stolnotenisku ligu, što svakako predstavlja veliku promociju za sponzore našičkih stolnotenisača, Grad i okolicu. Također, ove sezone Stolnoteniski klub Našice osnovao je i Gradsku stolnotenisku ligu Našice koja se igra u tri kategorije (dječja mlada, dječja starija i seniori) i u njoj nastupaju svi igrači iz grada Našica i šire okolice. Jedan od glavnih ciljeva Stolnoteniskog kluba Našice je skoro osnivanje ženske ekipe za koju se nadaju da će također ostvariti zapažene sportske rezultate.

Pročitajte još