Krađa nekoliko desetaka tona repe i novca


Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u vremenu od 25. do 31. listopada, između mjesta Dalj i Borovo, nepoznati počinitelj ukrao je nekoliko desetaka tona repe sa poljoprivredne površine. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Jučer, 27. studenog, u vremenu od 9 do 18,15 sati, u Donjem Miholjcu, nepoznati počinitelj ukrao je novac iz autobusa. Vlasniku 56-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Požar u kući

Jučer, 27. studenog, oko 11,40 sati, u Marijancima, u kuhinji obiteljske kuće vlasništvo 58-godišnjeg hrvatskog državljana, došlo je do zapaljenja produžnog kabla i utičnice koji su izgorjeli. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Marijanci, a vlasniku je nastala materijalna šteta oko 100 kuna.

 

Evidentirano dva kršenja mjera ugostiteljskih objekata

Policijski službenici na području Policijske uprave osječko – baranjske obavljenim terenskim provjerama na ukupno 79 objekata utvrdili su 2 kršenja radnog vremena ugostiteljskih objekta u kojima su se nalazili gosti i nakon radnog vremena. O svemu utvrđenom slijedi obavijest državnom inspektoratu. Svim građanima policija skreće pažnju na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Sve sumnje o kršenju mjera možete prijaviti pozivom na 192.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belišća dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.

Stric pivo

Pročitajte još