Koristila se tuđom bankovnom karticom

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 24-godišnjakinja počinila kaznena djela „Krađa“ i „Računalna prijevara“. Jučer, oko 13 sati, u stan 22-godišnjakinje došla je 24-godišnjakinja te joj ukrala novčanik s 4.400,00 kuna, osobnim dokumentima i bankovnom karticom. Potom je kradljivica koristila ukradenu bankovnu karticu na bankomatu i u trgovačkom centru čime je vlasnicu oštetila za oko 4.800,00 kuna. Protiv kradljivice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.


Provalio u pomoćne prostorije

Prošlog tjedna, u Đurđancima nepoznati počinitelj provalio je u pomoćne prostorije i kamp prikolicu 39-godišnjaka te ukrao alkoholna pića i pribor za jelo čime je vlasnika oštetio za oko 2.300,00 kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem, a protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Oštetio hladnjak sa sladoledom

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je krajem svibnja, u Đakovu u večernjim satima nepoznati počinitelj nasilno gurnuo i prevrnuo hladnjak sa sladoledom koji je bio postavljen ispred prodajnog objekta. Tom prilikom došlo je do oštećenja hladnjaka i prestanka rada elektromotora hladnjaka što je uzrokovalo odmrzavanje 558 komada sladoleda čime je pravna osoba iz Zagreba oštećena za oko 6.600,00 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskog državnom odvjetništvu u Osijeku.

U prometnoj nesreći smrtno stradao 34-godišnjak

Jučer, oko 22,15 sati, u Mrzoviću, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće je došlo na način da je 34-godišnjak upravljao osobnim automobilom u mjestu Mrzović, Vrbičkom ulicom te dolaskom do zavoja u desno zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom zahvatio bankinu i vozilom udario u rasvjetni stup. Nakon udara vozilo se zaustavilo na zemljanoj površini, a vozač je preminuo na mjestu događaja. Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo. U vremenu od 22,45 sati do 02,15 sati zbog obavljanja očevida bila je zatvorena županijska cesta 4148, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Jedan vozač zatečen pod utjecajem alkohola

Jučer, oko 23,25 sati, u Osijeku, u Kozjačkoj ulici, u nadzoru prometa policijski službenici zatekli su 67-godišnjaka iz Osijeka koji je upravljao osobnim automobilom s koncentracijom od 0,87 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do šest mjeseci i tri negativna prekršajna boda.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala. U šest prometnih nesreća nastala je materijalna šteta. Po tri prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka i Đakova, a jedna na području Belog Manastira.

Stric pivo

Pročitajte još