Kandidacijska lista Hrvatske demokratske zajednice za Gradsko vijeće Grada Našica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPoštovane Našičanke i Našičani, predstavljam Vam kandidacijsku listu Hrvatske demokratske zajednice za Gradsko vijeće Grada Našica.

Lista broj 2!

1. Krešimir Kašuba dr.med.vet.
2. Hrvoje Šimić dr.med.
3. mr.Krešimir Žagar, dipl.ing.
4. Branka Baksa
5. Josip Matek dipl.oec.
6. Ivana Domnjak dipl.iur.
7. Marin Knežević
8. Miroslav Umiljanović
9. Ljerka Ćorković, prof.
10. Dražen Ganzberger, dipl.oec.
11. Dražen Devald
12. Darko Cerovski
13. Miroslav Ranogajec
14. Hrvoje Pintarić, mag.ing.aedif.
15.  Zdravko Rončević, dr.med.

Krešimir Kašuba dr.med.vet.
Kandidat za gradonačelnika Grada Našica

PROGRAM

Dragi moji Našičani!

Velika čast mi je da Vam, kao kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Našica, mogu predstaviti Program razvoja našega grada i svih naših naselja za razdoblje 2021. – 2025. godine. Naš Grad je grad po mjeri za miran obiteljski život sa svim bitnijim sadržajima potrebnim u današnje vrijeme. No imamo sve preduvjete postati grad s najvišom mogućom kvalitetom života. A imamo i ljude koji to mogu ostvariti!

Spreman sam sigurno i odlučno prihvatiti odgovornu ulogu gradonačelnika i voditi naš grad istim putem kojim smo ga vodili posljednjih dvadeset godina.

Zahvaljujem se svima koji su do sada prepoznali naš rad, dali nam povjerenje i time i sami doprinijeli razvoju našega grada. Nije uvijek bilo lako i jednostavno, izazovi s kojima smo se suočavali bili su brojni i ozbiljni. No znanjem, iskustvom i neiscrpnom energijom rješavali smo probleme naših sugrađana, potpuno svjesni povjerenja koje ste nam podarili.

Program razvoja koji vam danas predstavljamo nastao je upravo dijalogom s našim sugrađanima, gospodarstvenicima, poduzetnicima , udrugama , manjinama pa čak i posjetiteljima grada. Kuda god pogledali, čeka nas još toliko posla, a sve ćemo to i ostvariti. Potpuno ćemo komunalno opremiti grad i naša naselja, gospodarski ga uzdići i iskoristiti naš veliki turistički potencijal. Već smo Vam dokazali da racionalnim i sposobnim korištenjem gradskih, ali i županijskih i državnih, te nadasve europskih sredstava, možemo postići puno!

Zato Vas molim da nam u svibnju ponovno podarite svoje povjerenje jer, sigurno i odlučno možemo voditi Našice za generacije.

S poštovanjem,

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Učitavanje...