Kanaan Donji Miholjac zapošljava nove djelatnike!

Kanaan, vodeći proizvođač slanih grickalica u Hrvatskoj, proslavio je više od tri desetljeća uspješnog poslovanja. Osnovan 1990. godine od strane vizionara Zvonka Popovića, Kanaan je postao sinonim za kvalitetu i inovaciju u industriji grickalica.

Tvrtka se ponosi svojom raznolikom paletom proizvoda koja uključuje classic čips, hand cooked čips, flips, kokice i zdravi snack. Posebno se ističe njihov hand cooked čips s aromom tartufa, koji je postao pravi hit na zapadnoeuropskom tržištu, gdje vlada velika potražnja za ovim premium proizvodom.

Kanaan zapošljava 150 radnika, koji svojim trudom i zalaganjem doprinose uspjehu tvrtke. Većina proizvoda izvozi se u zemlje zapadne Europe, Sjedinjene Američke Države i Meksiko, čime Kanaan potvrđuje svoj status međunarodnog igrača. Kanaanove grickalice nalaze se na policama renomiranih trgovačkih lanaca poput Lidla, Aldija, Pennyja, Spara i Metroa, gdje se prodaju pod privatnim markama ovih velikih trgovaca.

Kanaan je prepoznat i po velikim i modernim proizvodnim kapacitetima koji osiguravaju vrhunsku kvalitetu proizvoda i produktivnost proizvodnje te nastavlja graditi svoj ugled inovativnog i pouzdanog proizvođača slanih grickalica, ispunjavajući visoke standarde kvalitete i zadovoljavajući ukuse potrošača širom svijeta.

Pročitajte još