Izvrstan nastup KBK-a „Impact” Našice na međunarodnom kickboxing natjecanju u Zaboku

U subotu, 9. 3. 2024., KBK „Impact” Našice je nastupio na međunarodnom kickboxing kupu „Zabok Open 2024.”. Našičani su nastupili s 14 natjecatelja u različitim starosnim i težinskim kategorijama te disciplinama. KBK „Impact” je osvojio 13 medalja, od toga 2 zlata, 3 srebra i 8 bronci.

Dorija Žaček i Leonardo Paska osvojili su zlata, Neva Žaček, Dino Šarlija i Tamara Mandić osvojili su srebro dok su Emma Benčić, Maja Hlavati, Hana Ćatić, Anđelina Pratljačić, Patrik Ferčec, Marko Vinić, Dinko Malenica, Emanuel Perđun zauzeli treće, a Bruno Kežević četvrto mjesto.

Kako navode Impactovci bio je ovo odličan rezultat, a posebno su zadovoljni mlađim članovima i to curama koje su pokazale kako se bori za Klub i Našice. Trener Stjepan Paska je posebno zadovoljan Majom Hlavati koja je odradila tri meča besprijekorno i za nijansu izgubila zlato te Nevom Žaček koja je nakon teške borbe u polufinalu imala, nažalost, samo minutu i pol vremena za odmor i odmah se borila u finalu kojeg je izgubila: Također, ostatak ekipe je bio izvrstan koji svakim natjecanjem postaju bolji i sigurniji. Mladi borac Bruno Knežević, koji je nakon Leonarda Paske najbolji muški borac u klubu zbog velike konkurencije nije izborio medalju, ali njegovo vrijeme tek dolazi, poručuju Impactovci.

Pročitajte još