Izvrsni radni uvjeti i međunarodni projekti: Projektantski ured Varios Engineering u Našicama traži zaposlenike iz područja elektrotehničkih znanosti

Varios Engineering, projektantski ured za elektrotehniku, u središtu Našica otvara svoja vrata za nove zaposlenike. Traže stručnjake, diplomirane inženjere i magistre elektrotehničkih znanosti koji su spremni raditi na izazovnim i modernim projektima, od izgradnje i sanacije škola, sportskih dvorana, poslovnih zgrada, farmaceutskih pogona, tvornica, tunela, pa sve do nogometnih stadiona.

Varios Engineering je sestrinska tvrtka NewPlanInga, tvrtke sa sjedištem u njemačkom gradu Schwetzingen kraj Heidelberga. Godine 2019. tvrtku su, nakon godina iskustva u Njemačkoj, osnovali Krunoslav Pavić i njegov kolega i poslovni partner Siniša Burazor iz Našica.

HRVATSKI URED, NJEMAČKI PROJEKTI

Tvrtka se na njemačkom tržištu bavi konzaltingom i projektiranjem svih elektrotehničkih sustava u okviru gradnje. Tim od osam stručnjaka klijentima nudi cjelovitu uslugu; od tehničkih savjeta prilikom razrade same poslovne ideje, preko pripreme i izrade projekta, do realizacije projekta i pokretanja u pogon, a sve uz visoke standarde poslovanja.  U bazu zadovoljnih korisnika dosad su upisali klijente iz različitih područja javnog i privatnog sektora te široku lepezu samih projekata: novi nogometni stadion za njemačkog drugoligaša Karlsruhe SC za 34.300 gledatelja, podzemni tunel u Karlsruheu ukupne dužine od 3342 metra i 7 podzemnih stanica (kojim prometuje tramvaj i koji je napravljen ispod cijele pješačke zone), sanacije vrtića, škola (zgrade, sportske dvorane, bazeni…).  Specijalizirali su se i za projekte na području farmaceutske industrije (laboratoriji, istraživački pogon, uredi), a među zadovoljnim klijentima danas im se nalaze Novartis, Roche, Baxter i Glaxo Smith Kline. Rade i na umrežavanju tvrtki, sustavima vatrodojava, trafostanicama…

Ovo kvalitetno iskustvo sada žele proširiti na hrvatsko tržište. Mladim, školovanim, ali i iskusnim inženjerima žele omogućiti da ostanu raditi u Našicama.  – Putem natječaja tražimo tri nova ovlaštena inženjera elektrotehnike. Rad će u početku uključiti njemačke projekte, a kasnije želimo svojim znanjem i iskustvom pokrenuti projekte i na hrvatskom tržištu. Za start je poželjno osnovno znanje njemačkog jezika. Ako ga osoba nema, a zainteresirana je za ovaj posao i želi učiti, spremni smo joj platiti školu stranog jezika. Od svojih budućih zaposlenika tražimo samo viziju i spremnost za timski rad te želju formiranja jedinstvenog ureda na našim prostorima. Zauzvrat im nudimo izvrsne poslovne uvjete, natprosječnu plaću, mogućnost doškolovanja, stručno usavršavanje i trajno ulaganje u nove znanje i kompetencije, benefite (veći broj dana godišnjeg odmora, 13. plaću, plaćenu teretanu i druge pogodnosti).  Ujedno, svi naši uredi su ergonomsko optimizirani kako bi ovaj inače uredski posao zaposleniku bio što ugodniji – naglašava Krunoslav Pavić.

IZAZOVNO I DINAMIČNO

S novim zaposlenicima radit će voditelj ureda koji će im biti kolega i mentor. Nakon šest do dvanaest mjeseci tvrtka se planira širiti, pa će raspisati natječaj za još tri nova ovlaštena inženjera kako bi u Hrvatskoj stvorili početni tim od njih šest. Drugi suvlasnik tvrtke Siniša Burazor objašnjava kako će tada biti prilika da svoje mjesto u tvrtki pronađu i osobe koje nemaju visoko obrazovanje, ali žele raditi u struci i spremni su učiti i ulagati u sebe. – U kasnijoj fazi omogućit ćemo rad i elektrotehničarima sa završenom srednjom školom, odnosno zaposlenicima tehničkih struka koji su se spremni prekvalificirati – rekao je S. Burazor.  Misija tvrtke je, kažu vlasnici, postati jedan od najkvalitetnijih projektantskih ureda za elektrotehniku na ovom području. Kako bi je ispunili, slijede stroge prioritete poslovanja, uvažavajući potrebe klijenata i izazove tržišta. Rad u novom projektantskom uredu u Našicama inženjerima će omogućiti iskustvo na modernim, kompleksnim internacionalnim projektima, što će im kasnije koristiti i za projekte na hrvatskom tržištu.  – Želimo motiviranim i zainteresiranim ljudima pružiti mogućnost da uđu u ovaj zanimljiv i izazovan posao, da ga rade u svojoj sredini i postanu dio našeg tima čiju su kvalitetu i odgovornost prepoznali klijenti diljem Njemačke, a sada ga nudimo i u Hrvatskoj – ističe K. Pavić.  Kako se prijaviti na natječaj? Prijaviti se mogu svi zainteresirani na mail adresu vlasnika [email protected]. Rok prijave je do 30. kolovoza 2023. godine, uz osobnu dokumentaciju (preslika diplome, životopis i nekoliko motivacijskih riječi – motivacijsko pismo). – Nakon analize dospjele dokumentacije sa svakim potencijalnim kandidatom ćemo osobno obaviti razgovor u Našicama – ističu vlasnici tvrtke Varios Engineeringa.

Izvor: icv

Pročitajte još