Iza Udruge „Uvijek tu” je vrlo uspješna godina, prva potpuna od osnutka

U skladu s napretkom tehnologije, a i zbog činjenice kako članova ima po cijeloj Hrvatskoj, u srijedu je putem Zoom-a održana Izvještajna skupština Udruge „Uvijek tu“. Okupili su se članovi uprave iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Našica, Petrinje, Kutine i Malog Lošinja te pretresli izvješća o radu i financijama za 2022. godinu kao i prijedlog rada, ideje i prijedloge za daljnji rad posebice u 2023. godini.

U protekloj su godini ostvarili 12 većih projekata pomoći pojedincima i obiteljima u potrebi, djeci slabijeg imovinskog statusa zatim Dječjem domu Nazorova u Zagrebu, Zajednici mladih u Osijeku, a krajem godine završena je i prva faza obnove dječjeg igrališta na Šipovcu u Našicama. Ukupna vrijednost realiziranih projekata u prošloj je godini približno 95.000 kuna (skoro 13.000 €).

Udruga će ove godine raditi na povećanju članstva, aktiviranju novih promotora te organiziranju raznih akcija

Donirali su više od 150.000 kuna odnosno 20.000 € od osnutka Udruge u rujnu 2021. Udruga „Uvijek tu” je dobitnik Zahvalnice „Volontiram – mijenjam svijet“ Gradskog društva Crvenog križa Našice, a sudjelovali su i u njihovom edukacijskom projektu „Od malena volontiram“.

Kako navode iz Udruge u ovoj godini žele nastaviti suradnju s drugim udrugama, športskim klubovima, organizacijama, tvrtkama i pojedincima kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Radit će na povećanju članstva, aktiviranju novih promotora te organiziranju raznih akcija kako bi poboljšali život lokalnih zajednica i pojedinaca. Ovim putem članovi Udruge se zahvaljuju svima koji su im pomogli, surađivali i dali svoj doprinos u njihovim projektima. Sve informacije o radu Udruge „Uvijek tu“ kao i Vašem angažmanu na novim projektima možete saznati na službenoj web stranici uvijektu.hr.

Pročitajte još