Iz radnih strojeva ukrao gorivo

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u vremenu od 17. do 21. lipnja, na nasipu rijeke Drava – Dunav, u blizini mjesta Darda, nepoznati počinitelj je provalio u spremnike za gorivo radnih strojeva i ukrao oko 250 litara goriva čime je pravna osoba oštećena za oko 3.300,00 kuna. Općinskom državnom odvjetništvu policijski službenici podnose kaznenu prijavu i nastavljaju traganje za kradljivcem.


Provalio u obiteljsku kuću

U vremenu od 16. do 19. lipnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost vlasnika i provalio u obiteljsku kuću. Iz obiteljske kuće je ukrao nakit i novac čime je 45-godišnja vlasnica oštećena za oko 30.000,00 kuna. Policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku te nastavljaju intenzivno traganje za provalnikom.

Pronalazak minsko – eksplozivnog sredstva

Jučer, oko 14,30 sati, u Belom Manastiru, 64-godišnjakinja je prilikom uređivanja vrta pronašla udar topnički UT M08 AT-01/20. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo udar topnički.

U protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih je u dvije jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena, a jedna lako tjelesno ozlijeđena. U tri prometne nesreće je nastala materijalna šteta. Na području Osijeka dogodilo se tri prometne nesreće, a u Đakovu dvije.

Stric pivo

Pročitajte još