Iz pušnice ukrao suhomesnate proizvode

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u vremenskom periodu od 15. do 29. siječnja, u Novom Bezdanu, nepoznati počinitelj je iz pušnice ukrao suhomesnate proizvode. Vlasniku, 62-godišnjem hrvatskom državljaninu je počinjena materijalna šteta oko 1500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja intenzivno traganje za kradljivcem.

Ukrao aparate za brijanje

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela Krađa. U periodu od 31. prosinca 2021. godine do 4. siječnja 2022. godine, na području Osijeka, kradljivac je iz kioska ukrao aparate za brijanje. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 1500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu protiv kradljivca policija podnosi posebno izvješće.

Policija pronašla provalnika

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 37-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Teška krađa. Krajem mjeseca siječnja ove godine, u Osijeku, 37-godišnjak je provalio u poslovni prostor iz kojeg je otuđio razni alat, plinsku bocu i kuhalo. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv provalnika nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće i alkoholizirani vozači u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 8 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirali smo 4 prometne nesreće, na području Belog Manastira 2 prometne nesreće, a na području Belišća i Đakova po 1 prometnu nesreću.

Jučer, 3. veljače, na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa zaustavljena su 4 vozača osobnih automobila pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 23,35 sati, u Donjoj Motičini, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin iz Donje Motičine. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,49 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 20000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Pročitajte još