Iz dvorišta ukrao dijelove za automobile

Nepoznati počinitelj je između 6. i 7. svibnja na širem području Belišća iz dvorišta obiteljske kuće ukrao razne dijelove s više neregistriranih automobila čime je 49-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 2.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Po dvije prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek i PP Đakovo te jedna na području PP Našice.

Evidentirana dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana dva vozača (jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač teretnog automobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Teretnim automobilom upravljao s 2,11 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 18,30 sati u Osijeku kada je u nadzoru prometa zatečen 39-godišnji vozač teretnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,11 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još