Igor Delač u reggae ritmu širi pozitivu, radost i optimizam – „Svaki dan Dobar dan”

Igor Delač, poznati glazbenik prepoznatljivog glasa predstavlja svoj novi singl „Svaki dan Dobar dan”. Radi se o radiofoničnoj i vedroj, pravoj ljetnoj pjesmi koja će zasigurno osvojiti srca brojne publike i slušatelja širom zemlje. Pjesma odiše pozitivom i optimizmom te motivira na slavlje svakog trenutka života. Zarazna melodija refrena osvaja na prvo slušanje, a reggae ritam poziva na opuštanje, zabavu i ples.

Tekst pjesme, prepun pozitivnih poruka, potiče slušatelje da svaki dan dožive kao poseban i stvarno „dobar dan”. Glazbeni aranžman kombinira moderne pop zvukove s tradicionalnim elementima, stvarajući univerzalni hit koji će se vjerujemo svidjeti širokoj publici. Pjesmu potpisuje Igorov stalni autorsko – producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za radiofoničnu i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan mladi producent ZETZ.

Budite pozitivni i optimistični, okružite se pravim ljudima i uživajte u životu

Igorov jedinstven vokal pjesmi daje dodatnu dubinu i autentičnost i na slušatelje prenosi veselje i optimizam. S bogatim glazbenim naslijeđem i brojnim hitovima iza sebe, Igor Delač nastavlja širiti pozitivu i radost kroz svoju glazbu kojom redovito osvaja radijski eter i vrhove top lista.

„Pjesma „Svaki dan Dobar dan” je moj način gledanja na svijet, ujedno i prilika za podsjetnik ljudima da svaki dan može biti dobar, ako ga tako i doživimo. Želio sam stvoriti nešto vedro i pozitivno, što će podići raspoloženje i donijeti osmijeh na lica onih koji ju slušaju. Moji dragi prijatelji i autori Hit Factory i ovaj put su uspješno pročitali moje misli i pretočili ih u pjesmu. Vjerujem da glazba ima moć promijeniti naš pogled na svijet i nadam se da će “Svaki dan Dobar dan” biti pjesma koja će ljudima pružiti trenutke radosti i inspiracije. Svima je poznata izreka “kako zračiš, tako i privlačiš”. Zato dragi ljudi, budite pozitivni i optimistični, okružite se pravim ljudima i uživajte u životu, jer život nema reprizu. Svaki dan živite punim plućima, kao da je posljednji. Neka Vam svaki dan bude stvarno dobar dan.” – poručio je Igor Delač.

Pjesmu “Svaki dan Dobar dan” prati šarmantan glazbeni spot u režiji Zdravka Valentina (studio Valentin) koji dodatno naglašava veselu atmosferu pjesme i na zanimljiv način prikazuje situacije iz svakodnevnog života koje nas podsjećaju na ljepotu života i važnost pozitivnog stava.

Foto: Zdravko Valentin

Pročitajte još