Igor Delač priredio iznenađenje u pop country stilu „Bez tebe”

Popularni pjevač Igor Delač predstavlja svoj novi singl „Bez Tebe” s kojim svojoj vjernoj publici priređuje iznenađenje i donosi novo glazbeno iskustvo u obliku modernog pop country zvuka. Radi se pjesmi zarazne melodije i duboke emocije u kojoj će se mnogi pronaći i poistovjetiti s njenom pričom.

Pjesma „Bez tebe” odražava unutarnju borbu protagonista koji shvaća da je život bez voljene osobe bezličan i nepotpun. „Bez Tebe” nije samo pjesma, već iskrena ispovijest o ljubavi i gubitku, koja će dotaknuti mnoge. Jednom kada ostanemo bez voljene osobe, tek tada shvatimo koliko nam ona znači i koliko je bez nje život prazan i besmislen. Igorova prepoznatljiva i snažna izvedba obogaćena pop country zvukom, pjesmi daje poseban obol. Prema prvim reakcijama glazbenih urednika na radio postajama i njihovih slušatelja, pjesma „Bez tebe” ima velike šanse dostići ili čak i nadmašiti uspjeh Igorovog dosadašnjeg najvećeg hita “Jedan život malo je”. Pjesmu potpisuje Igorov provjereni autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za radiofoničnu glazbenu produkciju zaslužan Ivan Zečić.

Pjesma „Bez tebe” govori o ljubavi i gubitku te snazi koju pronalazimo u teškim trenucima

„Veseli me što je moja nova pjesma „Bez tebe” konačno vani i što su prve reakcije slušatelja izuzetno pozitivne. Po prvi put objavljujem pjesmu u country stilu i moram priznati da sam na prvu ipak bilo malo skeptičan i pitao se kako će to publika prihvatiti. Moji autori Hit Factory, očigledno su i ovaj put pogodili njihov ukus i napravili pjesmu koja će siguran sam ostaviti traga na domaćoj glazbenoj sceni. U današnje vrijeme hiperprodukcije novih pjesama i gužve u radijskom eteru, tako nešto postaje sve teža i teža misija. Nekada su pjesme trajale dugo i tako imale veću šansu da ih publika zavoli, za razliku od danas kada se svakodnevno izbacuje desetak i više novih pjesama. Ali što je tu je, moramo se prilagoditi novim uvjetima i još više truditi da radimo što bolje pjesme. Radio je oduvijek bio i još je uvijek najbolji i najjači medij za promociju novih pjesama. Za to je jako bitno da pjesme što više odgovaraju radijskom formatu i programu, ukratko da budu radiofonične. Hvala Bogu, meni i mom timu Hit Factory to još uvijek polazi za rukom i moje pjesme redovito dobro prolaze na radio postajama. Za to su naravno zaslužni glazbeni urednici i radio postaje koje pjesme prepoznaju, a kojima se i ovom prilikom od srca zahvaljujem na podršci i emitiranju. Ljubav je uvijek nepresušna inspiracija, pa je to slučaj i s ovom pjesmom. Na žalost, sve ljubavi nemaju uvijek sretan kraj i čest je slučaj da tek kada ostanemo bez voljene osobe, shvatimo koliko nam znači i koliko je bez nje naš život prazan i besmislen. Pjesma “Bez tebe” upravo govori o takvoj ljubavi i gubitku te snazi koju pronalazimo u teškim trenucima kada sami sebi priznajemo koliko nam voljena osoba znači i koliko smo izgubili njenim odlaskom iz našeg života. Vjerujem da će se u toj priči prepoznati mnogi i da će shvatiti kolika je vrijednost ljubavi i veze koju dijele s voljenom osobom. Bez obzira na možebitne probleme ili poteškoće u vezi, uvijek je ljepše i lakše u dvoje. Zato dragi ljudi volite se i ljubite, imajte razumijevanja jedni za druge i budite tolerantni. Život je kratak i trebamo ga proživjeti što je ljepše moguće. Nemojte se dovesti u situaciju da žalite za nekim zbog svoje nepromišljenosti ili loših odluka.” – poručio je Igor Delač.

Za pjesmu “Bez Tebe” Igor je snimio zanimljiv i emotivan video spot u režiji Zdravka Valentina (studio Valentin).

Foto: Zdravko Valentin

Pročitajte još