Humanitarna akcija Udruge “Uvijek tu” za Ivana Vebera

Udruga „Uvijek tu“ ovog puta pomaže Ivanu Veberu iz Našica, a cilj nove humanitarne akcije je prikupiti sredstva za nadogradnju invalidskih kolica. Naime, potrebno je obična invalidska nadograditi u ona s električnim pogonom. Ukupna vrijednost nadogradnje iznosi 5.019 eura.

Ivan Veber dugogodišnji je športski djelatnik, jedan od osnivača Nogometnog kluba Šipovac, trener koji je ostavio veliki trag prvenstveno u NK NAŠKU i NK Šipovcu čije je selekcije godinama vodio. Teško je stradao u nesreći na poslu 1989. godine i od tada je prikovan za kolica.

Posebno se ističe Ivanov rad s mladima

Volja i želja time nije slomljena, Ivan je i nakon nesreće nastavio trenirati i odgajati generacije našičkih nogometašica i nogometaša. U nogometu je, kao igrač i trener, od svoje 15. godine. Posebno se ističe njegov rad s mladima, a uvijek naglašava momčadski duh, poštivanje protivnika i sudaca, utječe na stil života mladih i izvan nogometnog terena. Sve je funkcije obnašao volonterski. Dobitnik je priznanja FIFA-e za dugogodišnji rad i doprinos nogometu (2002.godine), priznanja Športske zajednice Našica (1998.godine) kao i nagrade za životno djelo Športske zajednice Osječko – baranjske županije (2014.godine). Realizacijom ove akcije omogućit će se Ivanu Veberu lakše kretanje i djelovanje u onome što najviše voli – treniranju i odgajanju budućih športaša.

Pročitajte još