Gradska udruga umirovljenika Našice nudi ljetovanje u Postirama na otoku Braču

U želji da pruže svojim članovima nezaboravan odmor Gradska udruga umirovljenika Našice organizira ljetovanje u Postirama na otoku Braču. Ova idilična destinacija, poznata po kristalno čistom moru i bogatoj kulturnoj baštini, pružit će umirovljenicima priliku za opuštanje, druženje i uživanje u ljepotama Jadranskog mora.

Smještaj u hotelu Villa Adriatic s polupansionom

Ponuda uključuje smještaj u luksuznom hotelu Villa Adriatic s polupansionom. Doručak će biti poslužen u formi švedskog stola, dok će ručak zadovoljiti najzahtjevnije gurmane. Hotel se ponosi udobnim sobama te svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak.

Putovanje uz udoban autobusni prijevoz

Udruga osigurava udoban autobusni prijevoz iz Našica do odredišta na Braču te natrag. Udaljenosti i vožnje kroz slikovite pejzaže postat će nezaboravan dio vašeg putovanja.

Termini i cijene

  • Od 16. 8. do 23. 8. 2024. – 7 dana

Cijena: 500 eura

Broj osoba ograničen na 30

  • Od 23. 8. do 2. 9. 2024. – 10 dana

Cijena: 550 eura

Broj osoba ograničen na 40

Dodatni bonusi

Prilikom dolaska i dan prije odlaska organizirat će se besplatna večera s ribom, vinom, glazbom, pjesmom i plesom kako bi se stvorila još ugodnija atmosfera za sve sudionike.

Uplate i informacije

Akontaciju u iznosu od 100 eura potrebno je uplatiti do 31. 7. 2024. godine. Uplate se primaju u prostorijama Udruge (Sokolska 2, Našice) svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 8 do 12 sati.

Pročitajte još