Grad Našice teži stalnom unaprijeđenju sportske infrastrukture i ulaganju u sport

U Velikom parku u Našicama kreće s upotrebom odbojkaško igralište za odbojku na pijesku. Uz ranije postavljene sprave za vježbanje, u parku je uređena i košarkaško igralište, rukometno igralište te dva terena za tenis s teniskom podlogom.

Sportske terene obišli su gradonačelnik Krešimir Kašuba, v.d. pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Božo Papac te direktorica Turističke zajednice grada Našica Ines Resler.

Našice promotor sporta

Prilikom obilaska, gradonačelnik Krešimir Kašuba naglasio je kako će svi tereni biti na besplatno korištenje svim sugrađanima, međutim svako uništavanje Gradske imovine strogo će se sankcionirati.

“U sklopu projekta „Prirodne baštine” u Našicama je uloženo 14 000 000,00 kuna te je time izvršeno uređenje Perivoja i rekonstruirano sportsko igralište koje je od izuzetne važnosti za odgojno – obrazovne institucije, a posebno za djecu, mladež, ali i rekreativce. U samo ovo igralište uloženo je 3 000 000,00 kuna, te su od danas simbolično otvorena vrata terena za odbojku na pijesku čije će se korištenje omogućiti svim građanima. Važno naglasiti da Našice živi sportskim duhom i sve je više poznatiji je kao “grad koji živi sport”, a naša zajednica je ponosna na ovo zajedništvo, entuzijazm i predanost.

Upravo zbog toga Grad teži stalnom unaprijeđenju sportske infrastrukture i ulaganju u sport. Ističem da je sportski objekt pod stalnim video nadzorom te smatram da ne bi trebalo biti nikakvih problema. Dojavili su nam naši građani te smo svjedoci  da ima i oštećenja na igralištu, koja su nastala korištenjem te će se u svakom slučaju u dogledom vremenu sanirati.” – kazao je gradonačelnik Kašuba te pozvao sve korisnike ovog igrališta da obrate pozornost na način kako se ophode prema igralištu, te je najavio da će se svako uništavanje Gradske imovine strogo sankcionirati.

Stric pivo

Pročitajte još