Goran Đanić, kandidat koalicijske liste broj 11 HNS-a i HSS-a braće Radić, predstavio izborni program

Danas je u centru Našica, izborni program predstavio i kandidat koalicijske liste broj 11 HNS-a i HSS-a braće Radić Goran Đanić. Uz ugodno druženje s građanima Goran Đanić, ujedno i načelnik Općine Podgorač, zajedno s članovima svoje stranke dijelio je promotivne materijale kojima je približio svoje ideje o napretku Hrvatske za koje će se zalagati ukoliko bude izabran u Hrvatski sabor. Tako je naglasio da je jedan od bitnijih projekata bitnog za našički kraj izgradnja brze ceste Našice – Pleternica – Lužani koja bi omogućila brže povezivanje našeg kraja s ostatkom Hrvatske, a zasigurno bi doprinio i otvaranju velikog broja radnih mjesta.

“Odlučio sam se kandidirati za Hrvatski sabor pošto sam uvidio da je mali broj kandidata iz našičkog kraja. Ovo je jedna, da tako kažem, zanimljiva “utakmica” u kojoj mogu predstaviti svoj dosadašnji rad i uspjehe te bih na ovaj način prenio svoja dugogodišnja iskustva u lokalnoj politici u Hrvatski sabor. Mišljenja sam da naš kraj mora biti zastupljen s više saborskih zastupnika, odnosno, s kvalitetnim ljudima koji su se do sada istaknuli sa svojim uspješnim projektima. Tako više gotovo nitko ne spominje izgradnju brze ceste Našice – Pleternica – Lužani kao ni izgradnju staračkog doma koji nam je prijeko potreban. To su sve projekti kojim bi se osigurala nova radna mjesta, a oni su od najveće važnosti za opstanak naše Slavonije.

Svjedoci smo i velikog broja iseljavanja ljudi, a tu “bijelu kugu” možemo zaustaviti i decentralizacijom financijskog sustava. Također, modelom poticajne stanogradnje bismo pomogli mladim obiteljima u rješavanju stambenog pitanja i taj model smo uspješno primijenili u našoj Općini Podgorač. Ujedno on potiče i građevinski sektor koji je izuzetno jak u našem kraju. Zaustaviti iseljavanje možemo i uz pomoć posebnih financijskih olakšica koje bismo donijeli reformom poreznog sustava. Na kraju bih poručio da damo glas našim ljudima, odnosno, da zaokružite redni broj 13 na koalicijskoj listi HNS-a i HSS-a braće Radić i ne mogu dovoljno naglasiti da treba glasati za ljude, a ne za stranke te svakako izađite izbore!” – poručio je Goran Đanić, kandidat koalicijske liste broj 11 HNS-a i HSS-a braće Radić na rednom broju 13.

Goran Đanić, kandidat koalicijske liste broj 11 HNS-a i HSS-a braće Radić pod rednim brojem 13 nastavlja s velikim brojem predizbornih aktivnosti. Pa tako sutra (utorak), 30. 06., organizira predizborni skup u Markovcu Našičkom kod nogometnog stadiona NK „Željezničar” gdje će mještanima predstaviti svoj izborni program. Skup će započeti u 19:30 sati, a prisutni će biti počašćeni besplatnim pivom i kobasicama te svirkom tamburaškog sastava „Salaš” iz Županje.

 

AKTIVNOSTI 

Aktivnosti se nastavljaju već idući dan (srijeda), 01. 07., i to prvo u Donjoj Motičini u centru mjesta, ispred caffe bara Fenix u 18 sati.  Nakon toga u centru Koške, također 01.07.  na ljetnoj pozornici od 19:30 sati. Svi su pozvani na druženje s koalicijskim kandidatom Goranom Đanićem te tako mogu doznati više o idejama o napretku Hrvatske za koje će se zalagati ukoliko bude izabran u Hrvatski sabor. Mještane će, također, zabavljati tamburaški sastav „Salaš” uz besplatne kobasice i pivo.

U četvrtak, 02. 07., su zakazan dva predizborna skupa u kojima će Goran Đanić, kandidat koalicijske liste broj 11 HNS-a i HSS-a braće Radić pod rednim brojem 13, predstaviti svoj izborni program koji se temelji na dugogodišnjem iskustvu u lokalnoj politici. Prvi skup je u centru Feričanaca s početkom u 18:30 sati, a mještani će moći uživati u nastupu tamburaškog sastava “Salaš” uz besplatno pivo i kobasice.

Predizborni skup se nastavlja u 20:00 sati u centru Đurđenovca gdje će Goran Đanić, kandidat koalicijske liste, u druženju sa stanovnicima Općine Đurđenovac približiti svoj program s kojim namjerava djelovati kao zastupnik u Hrvatskom saboru. Đurđenovčani će moći uživati u nastupu legendarnog tamburaškog sastava “Slavonske lole” iz Đakova kao i u besplatnim kobasicama i pivu.

Završni skupovi će se održati u petak, 03. 07. i to u Podgoraču gdje Goran Đanić već dugi niz godina vrlo uspješno djeluje kao načelnik Općine Podgorač. Skup će započeti u 18:30 sati nastupom tamburaškog sastava “Salaš” ispred vatrogasnog doma, a ugodno druženje s kandidatom za Hrvatski sabor Goranom Đanićem će se nastaviti uz besplatne kobasice i pivo.

Centralni događaj ove kampanje rezerviran je za predizborni skup u centru Našica, ispred robne kuće, u 20:00 sati, a svi prisutni će se moći informirati o izbornom programu Gorana Đanića. Građani će, također, moći poslušati dobro nam znani tamburaški sastav “Slavonia band” iz Đakova te se okrijepiti besplatnim pivom i kobasicama. Vidimo se!

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=26 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=2952912061424920 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Sponzorirani članak

Pročitajte još