Finale kupa NS Našice – Fešk – Vihor 2:0 (2:0)

nog1a

nog1a

Nogometaši Feška pobjednici su kupa Nogometnog središta Našice te će tako biti predstavnici na županijskom kupu. U finalnoj su utakmici, koja je dogovorom klubova odigrana na igralištu „Marka Bilandžić“ u Feričancima, pobijedili regionalnog ligaša Vihora.

Bila je to vrlo dobra utakmica, posebno u prvom poluvremenu u kojem su obje momčadi imale više prigoda u odnosu na drugih četrdeset pet minuta. Do vodstva Feška došlo je nakon katastrofalne pogreške vratara Vihora koji je loptu propustio a Marić mirno uputio u mrežu. Pet minuta kasnije prekršaj u kaznenom prostoru Vihora nad Prevolšekom vrlo dobri, i perspektivni, sudac Jurešić opravdano je procijenio za najstrožu kaznu. Prevolšek je loptu s bijele točke oštro šutirao po zemlji a Bošnjak ju je za malo „ulovio“. U drugom poluvremenu ništa se nije promijenilo. Iako je Vihor pokušavao doći do pogotka vrlo dobra obrana Feška je njihove namjere pravovremeno znala osujetiti.

Po završetku utakmice medalje sucima, igračima Feška i delegatu uručili su predsjednik NS Našice Ivica Valenčak zajedno s dopredsjednikom Zvonkom Šarlija te povjerenikom suđenja Matijom Horvatek. Pokal kapetanu Feška Ivanu Kapraljević uručio je predsjednik središta.

nog2a

Feričanci – Igralište Marko Bilandžić.

Gledatelja 100.

Glavni sudac Vlatko Jurešić(Velimirovac).

Pomoćni suci Tomislav Keglević, Nikola Dendis(Našice).

Strijelci: 1:0 – Marić(33), 2:0 – Prevolšek(38) 11m.

Opomenuti igrači I.Kapraljević, Prevolšek(Fešk), Šulava(Vihor).  

Fešk: Žiha(od 46.Banović), Slivka(od 70.M.Kapraljević), I.Kapraljević, Stipić, Ploher, Rigo, Lukačić(od 80.Vidaković), Stuparić, Marić(od 90.Šišulj), Prevolšek(od 82.S.Kapraljević), Štefančić.

Trener Marko Žigić.

Vihor: Bošnjak(od 82.Minarik), Stranatić(od 68.Kralik), Šulava, Bernić, Kraljik(od 46.Kubaša), Ćosić, Mikola, Mandić(od 76.Marček), Kubala(od 46.Božiček), Maslač(od 82.Kovačević), Šoštarić.

Trener Branko Marček.  

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/4mjesec/16/v2{/gallery}

Pročitajte još