Eksplozija i požar u obiteljskoj kući

U Josipovcu jučer oko 19,48 sati, došlo je do eksplozije i požara u prostoriji obiteljske kuće u kojoj se u tom trenutku nalazio 53-godišnjak. Tom prilikom došlo je do rušenja zida prostorije i zapaljenja unutrašnjosti. Pedesettrogodišnji vlasnik prevezena je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Tijekom današnjeg dana obavit će se očevid.

Obavljen očevid požara u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće

U Bizovcu jučer su očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske i protupožarni inspektor obavili očevid koji je izbio u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće, a kojim je utvrđeno da je došlo uslijed kvara na električnim instalacijama bojlera kojom prilikom je došlo do zacrnjenja stropa i zidova pomoćnih prostorija.

Tijekom protekla 24 sata tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena dok je u dvije prometne nesreće nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PP Đakovo i jedna na području PPRP Osijek.

 

Pročitajte još