Druženje u Matanovcima – četvrta godina tradicionalne Matanovčke fešte

U subotu je, u Ulici Vladimira Nazora u Našicama, poznatoj i kao Matanovci, održano ugodno druženje tridesetak obitelji ove ulice. Okupljanje je započelo sportskim aktivnostima za djecu među kojima su se našle utrke u trčanju, utrke romobilima, skakanje u dalj i druge igre. Mališanima su za natjecateljski duh i trud dodijeljeni prigodni darovi i medalje.

Tijekom večeri, okupljeni su mogli uživati u bogatoj eno-gastro ponudi, što je dodatno doprinijelo ugodnoj atmosferi. Uz pjesmu koja je odjekivala do duboko u noć, Matanovčani su vodili dobrosusjedske razgovore.

Na ideju o ovakvom okupljanju, kako ističu sami Matanovčani, došli su spontano, a sada je Matanovčka fešta postala tradicija koja se održava već četvrtu godinu za redom. Ovo druženje pokazuje kako zajedništvo i prijateljstvo među susjedima mogu stvoriti nezaboravne trenutke i učiniti život u zajednici još ljepšim. Uz veselje i zabavu, Matanovčka fešta ponovno je dokazala kako su upravo ovakvi događaji ono što čini jednu zajednicu posebnom i čvrsto povezanu. “S nestrpljenjem iščekujemo iduću godinu i novo okupljanje u Matanovcima.” – poručuju organizatori. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Izvor: I. Lončarević

Pročitajte još