Domaća piva oduševila Našičane

Sinoć je održan četvrti po redu Beer Fest na kojem je šest proizvođača predstavilo svoju paletu domaćih piva. Na festivalu su se mogla kušati piva hrvatskih craft pivovara – 5th Element, Valens, Funky brevery Beckers, Craft Brewery, Walkow pivo i lokalne Stric. Pivski festival je organizirao Kreativni Laboratorium Našice (KLAN) u pokroviteljstvu Grada Našica, a kako nam je rekao predsjednik Petar Glova, zadovoljni su odazivom pivoljubaca.

“Cilj manifestacije je predstaviti domaće proizvođače piva, osigurati im neku zaradu, ali želja nam je i da se Našičani večeras zabave. Također prezentiramo i rock glazbu, jer je to upravo jedan od ciljeva naše udruge predstaviti urbanu kulturu široj publici.” – rekao je Glova.

Uz ritmove rocka

Tijekom večeri, mnogobrojnu šaroliku publiku, ona najmlađe, ali građane starije dobi dobrom glazbom zabavljao je dvojac Indonezija, koje je nakon sata svirke zamijenila ekipa Bikini motela.

Beer fest jedan od rijetkih u ovoj godini

Zbog epidemiološke situacije ove godine, a posebice prošle, rijetki su pivari imali priliku predstaviti svoje proizvode jer ovakve se festivale moglo nabrojati na prste jedne ruke. O tome nam je svjedočio i Marko iz Mali Div zanatske pivovare iz Osijeka koji su do sada sudjelovali na jedva tri festivala. “Ovdje nam je lijepo i ugodno, lokacija, na glavnom gradskom trgu je super, a vjerujem da će i zabava biti dobra i to do kasno u noć.” – poručuje.

Pročitajte još