Djevojčice i dječaci OŠ kralja Tomislava Našice sudjelovali na Županijskom natjecanju u krosu

U četvrtak 21. listopada 2021. u Valpovu održano je Županijsko natjecanje u krosu u konkurenciji osnovnih škola za djevojčice i dječake. Djevojčice OŠ kralja Tomislava Našice u konkurenciji 5. i 6. razreda osvojile su 3., a dječaci u konkurenciji 5. i 6. razreda 5. mjesto.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEDomaćin natjecanja bila je Srednja škola Valpovo, a natjecanje je otvorila tajnica Školskog športskog saveza Osječko – baranjske županije Mirna Rajle Brođanac. Na natjecanju je sudjelovalo sedam ekipa djevojčica i dječaka u kategoriji 5. i 6. razreda.

Djevojčice su osvojile ekipno 3. mjesto. Ekipu djevojčica činile su Gabrijela Nekić, 6.a; Magdalena Štrk, 5.d; Neva Žaček, 5.a; Lejla Ćatić, 6.b i Suri Repka, 5.c.

Medalje i diplome natjecateljicama je uručila Mirna Rajle Brođanac, a u ime ekipe djevojčica diplomu je preuzela Gabrijela Nekić. Dječaci su osvojili ekipno 5. mjesto. Ekipu dječaka činili su Petar Liška, 6.b; Sven Špac, 5.d; Tin Malovčak, 6.b i Petar Vojtek, 5.a. U ime ekipe dječaka diplomu je preuzeo Petar Liška. Voditeljica obje ekipe bila je učiteljica Đurđica Mašić.

Pročitajte još

Učitavanje...