Dan Europe u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice

Dana 10. svibnja, povodom obilježavanja Dana Europe (9. svibnja), junior ambasadori Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice sudjelovali su u nizu radionica u obliku escape room-a tijekom kojih su razriješili misteriju ubojstva zastupnika u Europskom parlamentu. Voditeljice radionica bile su senior ambasadorice Barbara Bošnjak i Snježana Krištofik Juranić, a juniori su radionicu opisali kao kreativan i poticajan način za razvoj logičnog zaključivanja i dedukcije te poželjeli više sličnih sadržaja. Izgled escape room-a možete vidjeti na ovoj poveznici.

U nastavku obilježavanja Dana Europe, junior i senior ambasadori pokazali su svoje plesne sposobnosti te tako podržali našeg predstavnika na Eurosongu. Video, koji opisuje značenje mota ovogodišnjeg Eurosonga „Ujedinjeni u glazbi“, dostupan je na poveznici:

Galeriju fotografija s obilježavanja Dana Europe možete pogledati ovdje. Organizatori se zahvaljuju kolegicama i kolegama koji su učenicima omogućili dolazak na radionice, a posebno zahvala ide Snježani Kosić na detaljnim uputama o plesnim koracima i vođenju plesnog dijela programa. Učenicima, sudionicima radionica, zahvaljuju na hrabrosti, kreativnosti i prepoznavanju vrijednosti timskog rada.

Izvor: SŠIK Našice, profesorice Barbara Bošnjak i Snježana Krištofik Juranić

Pročitajte još