Crni vikend – Nekoliko nastradalih motociklista i jedan vozač automobila – Vozite opreznije

Crni vikend - Nekoliko nastradalih motociklista i jedan vozač automobila - Vozite opreznije

13 - prometna-motorist-1.jpg


Nažalost naš kraj ovaj vikend obilježio je s nekoliko prometnih nesreća u kojima je jedna osoba izgubila i život, dok je nekoliko vozača zadobilo teške ozlijede opasne po život. Jedna se jučer dogodila u Podgoraču, u kojoj je mladić izgubio život, udarivši u betonski prilaz, dok je nekoliko vozača motora također nastradalo i to na Krndiji, Pleternici i Požegi.

U tri prometne nesreće stradalo troje motorista

Tako je na Krndiji 10.05. u blizini poznatog izvora došlo du prometne nesreće u kojoj je jedan motociklist na Kawasakiju, slavonsko brodskih registarskih oznaka teško stradao, sudarivši se s osobnim automobilom VW Polo zagrebačkih registarskih oznaka. Motociklist se kretao iz pravca Našica te je u zavoju je prešao na suprotni kolnički trak. Baš u tom trenutku mu je u susret naišao Polote je došlo do izravnog sudara pri čemu se motociklist zabio u prednji lijevi kraj Pola. Dijelovi motora razbacani su na sve strane u krugu od gotovo 50 metara, a od siline su se udarca aktivirali zračni jastuci u Polu.

Crni vikend - Nekoliko nastradalih motociklista i jedan vozač automobila - Vozite opreznije

Također kako saznajemo jučer je u Pleternici došlo do prometne nesreće u kojoj je do neprepoznatljivosti je izgorio motocikl Kawasaki s kojeg je, pod još neutvrđenim okolnostima, pao 36-godišnji motociklist iz Sulkovaca.

Crni vikend - Nekoliko nastradalih motociklista i jedan vozač automobila - Vozite opreznije

U subotu u Požegi također se dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan motorist i jedno osobno vozilo. Zbog nepropisnog pretjecanja ili skretanja, što će biti poznato po dovršetku policijskog očevida, došlo je do prometne nesreće u kojoj je motorist zadobio ozlijede.

Foto: pozega.eu

Stric pivo

Pročitajte još