Članovi učeničke zadruge Isidora sudjelovali na Adventu u Našicama

Na Božićnom sajmu ovogodišnjeg Adventa u Našicama sudjelovali su i učenici Srednje škole Isidora Kršnjavog. Članovi Sekcije Vježbenička tvrtka, jedne od deset sekcija Učeničke zadruge Isidora izložili su božićne ukrase.

Prilika za primjenu znanja

u subotu su na Božićnom sajmu sudjelovali učenici 4. a i 4. b ekonomske struke, koji su predstavili svoje kreativne uratke, te su ovom prilikom mogli primijeniti vještine sajamskog poslovanja koje su dio predmeta Vježbenička tvrtka. Među božićnim ukrasima moglo se naći različitih svijećnjaka, adventskih vjenčića, kuglica za bor, platnenih vrećica sa božićnim motivima i ostalih ukrasa. Pripremu ukrasa, osmišljavanje štanda i samo sajamsko poslovanje budnim okom su nadgledale voditeljice Vježbeničke tvrtke prof. Željka Pajnić i prof. Lidija Lovrić. Učeničku zadrugu Isidora ovom prilikom su predstavile učenice Katarina Barušić i Magdalena Strmečki (4. a ek)  te Marijana Đanić, Josipa Lilić, Petra Sklizović i Tamara Mojzeš (4. b ek).

„Ponosni smo što smo sudjelovali u organizaciji ovog važnog javnog događaja za naš grad i na ovaj način predstavili našu sekciju, zadrugu i školu.” – poručili su sudionici Adventa.

Izvor: SŠIK Našice

Pročitajte još