Cecilija oduševila publiku ljetnim pop zabavnim hitom „Živi, samo živi”

Cecilija, poznata pjevačica i TV voditeljica, objavila je svoj novi singl “Živi, samo živi”. Radi se o radiofoničnoj i modernoj pop zabavnoj pjesmi koju će izvesti na CMC festivalu, s kojom radi ozbiljan zaokret u glazbenom izričaju i okreće novo poglavlje svoje karijere. Zarazna melodija, plesni ritam i Cecilijina izuzetna vokalna interpretacija, garant su odličnog prijema pjesme kod njene vjerne publike, radio postaja i njihovih brojnih slušatelja.

Cecilija inače spada među rijetke izvođače koji se mogu pohvaliti velikim brojem odlično posjećenih nastupa, punim dvoranama i gradskim trgovima. Sada je konačno došlo vrijeme da Cecilija pokaže svu raskoš njenog vanserijskog talenta i s modernim pop zabavnim pjesmama napravi značajan stilski iskorak. Svi koji su čuli pjesmu “Živi, samo živi” ostali su ugodno iznenađeni i imali samo riječi hvale i pozitivne komentare. Svima je zajednički zaključak da će biti pravo iznenađenje i osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni, osvojiti top liste i srca velikog broja slušatelja. Po njihovim riječima, Cecilija će s ovom pjesmom obilježiti predstojeće ljeto i ozbiljno pretendirati da vrlo brzo postane nova kraljice domaće pop zabavne glazbe. Pjesmu potpisuju poznati hitmejkeri Hit Factory čiji uradci redovito osvajaju vrhove top lista. Za modernu glazbenu produkciju na iznimnom nivou, zaslužan je jedan od najboljih glazbenih producenata novije generacije, Ivan Zečić.

Cecilijini nastupi su uvijek odlično posjećeni i redovito se traži karta više

„Pjesma “Živi, samo živi” zrači pozitivom, vesela je i energična, prava ljetna pop zabavna pjesma. Iako radim značajnu promjenu glazbenog stila i izlazim iz svoje zone komfora, uvjerena sam da će naići na odličan prijem kod moje vjerne publike što već i potvrđuju brojni pozitivni komentari i pohvale koje pristižu sa svih strana. Uvijek sam željela izvoditi pop zabavnu glazbu i sada mi se u suradnji s autorsko producentskim timom Hit Factory, ta želja konačno i ostvarila.

Pjesmu su skladali baš za mene, prema mojim vokalnim karakteristikama i s vizijom mog novog glazbenog izričaja. Kad sam ju čula, na prvu me osvojila i odmah sam znala da je to pjesma s kojom želim nastupiti na CMC festivalu. Jedva čekam da ju izvedem na prepunoj vodičkoj rivi i iz prve ruke osjetim reakcije publike. Sigurna sam da će publika prepoznati pjesmu “Živi, samo živi” i odlično ju prihvatiti.

Postoji izreka: “kako zračiš tako i privlačiš”, stoga ću svim srcem nastojati da moj nastup bude što energičniji i atraktivniji. Potruditi ću se da publika osjeti svu pozitivnu energiju kojom pjesma odiše, da im svima stavim osmijehe na lica, a srca napunim ljubavlju. Inače, moji nastupi su uvijek odlično posjećeni i redovito se traži karta više, što me jako veseli. Bez sretne i zadovoljne publike, naše pjesme ne bi imale smisla. Upravo o tome progovara pjesma „Živi, samo živi” s kojom poručujem slušateljima da od života uzmu sve što im pruža i da uživaju u svakom trenutku. Život je kratak i zato ga treba znati živjeti, nastojati biti sretan i sreću pronaći u malim stvarima.” – rekla nam je uvijek nasmijana Cecilija.

Foto: Panonica media

Pročitajte još