Brzom intervencijom policije uhićeni počinitelji provale

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđena je osnovana sumnja da su 24-godišnjak i 23-godišnjak počinili kazneno djelo „Teška krađa“. Jučer, u jutarnjim satima u Normancima počinitelji su provalili u trgovinu te iz prodajnog prostora ukrali alkoholna pića, cigarete i nekoliko stotina kuna. Brzom intervencijom policije počinitelji su pronađeni te uhićeni. Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Policija pronašla kradljivce bicikala

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin utvrđena je osnova sumnje da su dva maloljetnika počinila tri kaznena djela „Krađa“. Naime, maloljetnici su početkom listopada ukrali tri bicikla iz stambenih zgrada na području Osijeka čime su vlasnike oštetili za više od 5.000,00 kuna. Protiv maloljetnika slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka te po jedna na području Belog Manastira i Donjeg Miholjca.

Pročitajte još