Breznica – Prijateljska nogometna utakmica – Vihor – Našk 3:0 (1:0)

Prijateljska nogometna utakmica Vihor - Našk

Nogometaši županijskog prvoligaša Vihora i trećeligaša Naška odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu. Nakon neodlučnog rezultata u Našicama igrali su na terenu Mladosti u Našičkoj Breznici. Jesenski prvak Vihor očitao je lekciju trećeligašu, osim igre ostvario je i uvjerljivu pobjedu. Istina i  Našičani su imali nekoliko prigoda koje Pohižek, Kubaček i Horvatek nisu iskoristili. U njihovoj igri vidljivi su nedostaci koje trener Mađarić do početka prvenstva, koje je na rasporedu za četrnaest dana, mora otkloniti. Što se tiče Vihora, nakon desetak dana priprema, i tri utakmice (Našk 0:0, Seljak 5:1, Našk 3:0), mogli bi ustvrditi kako su spremni za ono što ih u prvenstvu čeka. A to je obraniti titulu jesenskog prvaka i ući u Međužupanijsku ligu.

Našička Breznica – Igralište Mladosti. Gledatelja 50. Glavni sudac Nikola Dendis (Našice) Strijelci: 1:0 – Ćosić (23), 2:0 – Torčić (73) s 11m, 3:0 – Knežević (83).     

 

Vihor: Banović, Maslač, Sambol, M. Oreški, Potolovec, Šoštarić, Stranatić, Ćosić, Pinter, Torčić, K. Knežević (još su igrali Čepel, Lucijanić, Kralik, Ljeskovan, Oreški, Kubala).

Trener Stjepan Topolovec.

 Prijateljska nogometna utakmica

Našk: Petrović, Šulava, Barišić, Ivković, Hečimović, Gašparić, Galinec, Horvatek, Pohižek, Kubaček, Mikola (još su igrali Knežević, Vučemilović, Kapraljević, Tomaš, Bibić, Pavličić).

Trener Stjepan Mađarić.

{gallery}Slike_tekstovi/2013/2mjesec/18/v1{/gallery}

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još