Bogat vikend našičkih trkača

Bogat vikend našičkih trkača
Bogat vikend našičkih trkača

U organizaciji udruge maratonaca Virovitičko – podravske županije ˝Glasnici istine˝, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja u subotu 25. 08. 2018. održan je 8. Memorijalni maraton˝Da se ne zaboravi Baranja ’91˝, Osijek – Batina.

Pozivnicu za ovaj maraton dobila je i URT „Nexe Team“ te je nakon istrčanih 41. kilometara po vrlo sparnom i vrućem vremenu simboličnim bacanjem vijenca u Dunav odana počast svim poginulim i nestalim Baranjcima u Domovinskom ratu.

Na memorijalnoj utrci sudjelova si članovi URT „Nexe Team“

Tomislav Gall

Zdenko Grahovac

Josip Bardy i

Mario Pavičić

Istog dana u večernjim satima na zagrebačkom jezeru Bundek i Savskom nasipu održan je „Grawe noćni maraton“.

Trkači ga nazivaju i pravim noćnim trkačkim spektaklom, a nudi čak 5 različitih disciplina – od najkraće utrke na 4,2 kilometra, popularno nazvane Desetinka jer iznosi desetinu maraton i namijenjena je upravo onima koji su se tek odlučili pokrenuti, preko 10 km, polumaratona, ¾ maratona (32 km) pa sve do punog maratona od 42 km.

Ove godine na utrci od 10 km sudjelovala su članice URT „Nexe Team“ Marina Lozić i Nikolina Kerep koje su utrku uspješno završile.

Dana 26.08.2018. godine u Osijeku održan je „Kukuruzni labirint trail“.

Na ovoj utrci našičanke i članice URT „Nexe Team“ ostvarile su izvrsne rezultate te je tako Jasna Pelmenita pobijedila na ovoj utrci, Monika Bizik je osvojila treće mjesto dok je Vesna Jankovića bila četvrta.

Pročitajte još