Barcelona Gipsy Balkan Orchestra donosi glazbeni spektakl u Osijek!

U srcu Slavonije, 15. 6. 2024. dvorište Stare Pekare u Osijeku bit će domaćin prvog nastupa benda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra u gradu na Dravi. Ovaj renomirani glazbeni sastav, poznat po spajanju različitih glazbenih tradicija, pripremio je glazbeno – umjetnički spektakl koji će zadovoljiti sve generacije, ljubitelje i poznavatelje vrhunske glazbe. Koncert će započeti u 21:00 sati, a organizatori Kreativna agencija Adverta i Orgasmatron Schedule obećavaju večer ispunjenu energijom, plesom i nezaboravnim melodijama.

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra okuplja talentirane glazbenike koji kombiniraju balkanske i flamenco ritmove s modernim notama, stvarajući jedinstveni zvuk koji osvaja srca publike diljem svijeta. Njihova energična i zarazna izvedba, koja ne ostavlja nikoga ravnodušnim, potaknut će posjetitelje na ples i oslobađanje u ritmu glazbe. Ovaj bend, poznat po svojim zabavnim i strastvenim nastupima, donosi nam zvukove koje rijetko imamo priliku čuti uživo, stoga nemojte propustiti priliku doživjeti jedno posve novo iskustvo.

Idealno vrijeme pod zvjezdanim nebom pridonijet će odličnoj atmosferi za uživanje u ovoj glazbenoj poslastici. Dvorište Stare Pekare, sa svojim autentičnim ambijentom, pružit će savršen okvir za nezaboravnu večer. Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj dostupne su u Barcelona pubu u Osijeku, kao i putem online platforme Core Event. Pozivaju se svi ljubitelji glazbe da ne propuste ovu jedinstvenu priliku. Vidimo se 15. lipnja u dvorištu Stare Pekare!

Pročitajte još