„Baby boom“ Našičkih vatrogasaca

Vatrogasni „Baby boom“ Našičkih vatrogasaca

Vatrogasni „Baby boom“ Našičkih vatrogasaca


Riječ „baby boom“ u svijetu odzvanja kao sretna i radosna vijest za sve roditelje i njihove novorođene bebe. Sretni i zadovoljni roditelji tako proširuju svoju obitelj, te samim time smanjuju pad nataliteta. Našički vatrogasci u gradu Našicama djeluju kao dobrovoljni i profesionalni vatrogasci, a u postaji su kao jedna velika obitelj te svi djeluju složno poput braće.

Kako na intervencijama tako i u privatnom životu, već skoro 20 godina ovi dečki čuvaju jedni druge te pružaju psihološku tako i fizičku pomoć u svakodnevnom radu.

Kao djeca prije dvadesetak godina ušetali su u dvorište Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, a danas upravo oni u svoj drugi dom dovode svoju djecu, koja po uzoru na svoje očeve gledaju na vatrogastvo.

 Vatrogasni „Baby boom“ Našičkih vatrogasaca

Vedran, Silvijo, Darko, Josip, Domagoj i Robert u samo par mjeseci razlike postali su očevi, a „baby boom“ je jedna velika slučajnost koja im se dogodila. Iako naši vatrogasci puno vremena provode u vatrogasnom domu, pronašli su naravno i vremena za svoje supruge te i za zajednički „boom“.

„Moj je tata vatrogasac, a koju supermoć ima tvoj“ natpisi su na majicama mališana dok poziraju ponosno sa svojim roditeljima u Našičkom vatrogasnom domu ispred „velikog crvenog kamiona“.

Zajednička fotografija „vatrenih“ dečki, njihovih supruga te sretnih mališana ostat će kao jedna lijepa uspomena Našičkim vatrogascima te poticaj i drugim vatrogascima da isto učine.

Dobrovoljni i profesionalni vatrogasci i ovim putem čestitaju roditeljima

Vedranu & Meri, Roberu & Ružici, Silviju & Martini, Domagoju & Sandri, Darku & Tajani te Josipu & Marini, a mališanima Lukasu, Lori, Hani, Petru, Jakovu, Lovri i Riti želimo bezbrižno djetinjstvo i sretno odrastanje”

 Vatrogasni „Baby boom“ Našičkih vatrogasaca

Tekst: Marijan Gajski – Našički vatrogasci

Foto: Marijan Gajski & David Ferčec – Našički vatrogasci

Stric pivo

Pročitajte još