Automobil se zapalio u vožnji

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u Osijeku se jučer oko 13 sati u vožnji zapalio osobni automobil. Obavljenim očevidom policijskih službenika u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnih instalacija čime je 33-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od oko 2.500 eura. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Provalio u prostorije nogometnog kluba

Nepoznati počinitelj je između 22. i 23. rujna na području Donjeg Miholjca provalio u prostorije nogometnog kluba iz kojih je ukrao alkoholna i bezalkoholna pića, nekoliko torbi sa sportskom opremom te novac. Nastala je materijalna šteta veća od 400 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede dok je u preostalih pet nastala materijala šteta. Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području PP Beli Manastir, PP Donji Miholjac i PP Đakovo te jedna na području PPRP Osijek.

Pročitajte još