reklamavelika2015a

grad5
Danas je pristigla nova odlična vijest za Grad Našice iz Ministarstva poljoprivrede da je odobreno 5 milijuna bespovratnih sredstava za projekt sanacije i modernizacije 2 ulice u naselju Martin. Povodom toga u uredu gradonačelnika je održana tiskovna konferencija na kojoj su bili gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Stjepan Pintarić, Božo Papac pročelnik Odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Našica i Magdalena Vidaković-Gelenčir direktorica Našičke razvojne agencije.

Josip Miletić gradonačelnik Grada Našica o ovom projektu je izjavio.

„Danas imamo opet lijepe vijesti iz našeg grada. Odobren je projekt za sanaciju i modernizaciju nerazvrstane ceste u naselju Martin. Radi se o obnovi Ulice kneza Trpimira i Ulice Matije Gupca. Iz Ministarstva poljoprivrede odobreno je 5 milijuna kuna, a nadam se da će biti uskoro donešena odluka prema našem gradu. Važno je napomenuti da će se ovim projektom od 5 milijuna kuna urediti cesta, nogostup i odvodnja u navedenim ulicama i ovo je jedan sveobuhvatni projekt kojim ćemo urediti čitavu komunalnu infrastrukturu u ovom dijelu naselja Martina. Vrlo važna stvar je što će se s ovim projektom postići unapređenje komunalne infrastrukture, podizanje sigurnosti prometa, kvalitete življenja stanovništva, ali i općenito podizanje komunalnog standarda. Zahvaljujem svima onima koji su sudjelovali u pripremi projekta, a to je Odjel za komunalne djelatnosti u našem gradu, Našička razvojna agencija, ali i Gradsko vijeće koje je ovu stavku uvrstilo u proračun za 2018. godinu. Realizaciju projekta očekujemo tijekom 2018. godine i nadamo se da ćemo uspjeti završiti sve ono što je predviđeno.”

Magdalena Vidaković-Gelenčir direktorica Našičke razvoje agencije o projektu je još izjavila. 

„Projekt je sufinanciran iz Europskog poljoprivrednog fonda. To je realizacija programa ruralnog razvoja na koji je Grad Našice prijavio nekoliko projekata i nadamo se da je ovo prvi u nizu projekata koji će biti financirani u svrhu razvoja ruralnih krajeva Republike Hrvatske.”

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.