reklamavelika2015a

vrtic1

U nizu prijavljenih i odobrenih projekta, na koje je Grad Našice aplicirao u proteklim mjesecima, radostan sam da mogu izvijestiti o još jednom izuzetno značajnom projektu za koji je odobreno bespovratno sufinanciranje, a radi se o kompletnoj obnovi dječjeg vrtića Zvončić u Našicama.

Grad Našice u suradnji sa Našičkom razvojnom agencijom prijavio je projekt „Rekonstrukcija zgrade dječjeg vrtića Zvončić Našice - GRAD NAŠICE - energetska obnova zgrade i uvođenje obnovljivih izvora energije“ čija je ukupna vrijednost 2.714.927,02 kn.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dana 29. svibnja 2017. godine dostavio je Obavijest da se prihvaća navedeni projekt za obnovu zgrade dječjeg vrtića i predlaže za sufinanciranje od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u iznosu od 1.406.698,70 kn.

Preostali dio investicije sufinancirat će se sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

vrtic2

Izuzetno mi je drago da mogu i ovom prigodom zahvaliti našem saborskom zastupniku gospodinu Ivanu Anušiću na velikoj pomoći u realizaciji ovog projekta jer zajedničkom brigom i radom želimo poboljšati uvjete za naše najmlađe sugrađane.

Uvjeren sam da ćemo uz pomoć gospodina Ivana Anušića kao budućeg župana Osječko-baranjske županije i Vladom RH sa premijerom Andrejom Plenkovićem u narednom periodu ostvariti sve planirane ciljeve razvoja Grada Našica koje smo predstavili našim sugrađanima i za koje smo dobili povjerenje.

Gradonačelnik Grada Našica

Josip Miletić, mag.math.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.