bon2017 12

sjednica1

Danas je u velikoj vijećnici grada Našica održana 21. sjednica Gradskog vijeća Grada Našica. Sjednica je započela uobičajeno, aktualnim satom na kojem su vijećnici i ovoga puta postavljali mnoga pitanja, na koja su odgovarali gradonačelnik kao i pročelnici grada.

Nakon tog uvodnog dijela, koji je uobičajen za svaku sjednicu, prema dnevnom redu uslijedilo je 13 točaka. Na nekim točkama vijećnici su zatražili dodatne informacije, koje je dao gradonačelnik Krešimir Žagar, dok je za neka pojašnjenja tu bio i pročelnik Božo Papac, te su tako nakon danih objašnjenja i sve točke, njih 13 usvojene jednoglasno.

Za komentar nakon sjednice priupitali smo gradonačelnika Krešimir Žagar koji je među ostalim naglasio.

sjednica2

„Na ovoj sjednici prisustvovali su skoro svi vijećnici i sve odluke, kao što ste mogli vidjeti su donesene jednoglasno. Ovoga puta sjednica je bila od iznimne važnosti zbog niza odluka koje smo i ovoga puta donijeli, kao i izvješća koja smo morali po prirodi posla usvojiti. Tu je svakako za izdvojiti rebalans proračuna za 2016. godinu kao i projekcija za 2017. godinu sa vrlo zanimljivim stavkama. Isto tako, jedna od stavki je i gotovo 10 milijuna kuna, iznos koji je ušao u prihod, ali i rashod grada. Radi se o vrijednost Našičkog parka koji je postao sada čisto gradsko poduzeće, razdvojen potpuno od Našičkog vodovoda gdje je dakle, 100 postotni vlasnik tog poduzeća, Grad Našice. To smo dakle sada i formalno kroz Gradsko vijeće i Gradski proračun to i konstatirali. Uz to, vrlo važna točka je i početak izrade Urbanističkog plana uređenja Našica i stavljanja izvan snage Provedbeno urbanističkog plana „Šipovac“ Našice. Naravno, sve će to biti zajedno obuhvaćeno u Urbanističkom planu za cijeli grad što nam toliko nedostaje. Ovo prilikom želim zahvaliti vijećnicima na konstruktivnoj sjednici, prijedlozima i inicijativama koje su i ovoga puta dali, a mi ćemo ih kao i uvijek u Gradu naravno i razmotriti. Vrlo brzo ćemo ponovo sjesti u vijećničke klupe te donijeti proračun za 2017. godinu za koju vjerujem, da će napokon biti u odnosu na ove krizne godine, puno razvojniji, bolji i bogatiji.“ – rekao je nakon sjednice gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.