reklamavelika2015a

hgss1
Tijekom 2016. godine započeo je proces obuke/polaganja ispita novih instruktorskih kandidata HGSS-a, za spašavanje na vodama.
Radi se o članovima HGSS-a koji su proteklih godina postepeno prolazili edukaciju za spašavanje na vodama po programu Rescue3, koji HGSS provodi. Nakon osnovnog tečaja SRT (tehničar spašavatelj na divljoj vodi i poplavi) te konstantnog rada i usavršavanja proteklih godina, a zatim odrađenog petodnevnog instruktorskog tečaja 2016. godine, organiziran je ispit za instruktore. Ispit je od 25.-27. studenog 2017. vodio instruktor trener iz Wales-a, a svih 7 instruktorskih kandidata koji su pristupili ispitu su položili i značajno pojačali instruktorski kadar Rescue3 instruktora unutar HGSS-a.
hgss2
Proces polaganja je trajao tri dana i ocjenivala su se teoretska predavanja, praktična predavanja te pismeni ispit znanja. Razina spremnosti kandidata je bila iznimno zadovoljavajuća, a odraz je vrlo kvalitetnog rada na dosadašnjoj obuci s mentorima te osobonog zalaganja i znanja. 
Paralelno uz tih sedam instruktorskih kandidata na ovome tečaju/ispitu vršena je daljnja provjera sposobnosti jednog člana HGSS-a koji je kandidat za zvanje instuktor trenera. Uz mentorstvo instruktor trenera iz Wales-a prolazio je svoj proces na putu da i sam postane instruktor trener.
Time će HGSS uskoro u svojim redovima imati kadar za samostalnu obuku novih nstruktora. Čestitamo svim novim instruktorima na dobivanju ovog značajnog međunarodnog certifikata.
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.