bon2017 12

rocnike1

U vojarni „123. brigade HV-a“ u Požegi u četvrtak, 7. prosinca 2017. godine svečano je obilježen završetak obuke 20. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju.

 

Log in to comment
vlada1

U Banskim dvorima održana 70. sjednica Vlade Republike Hrvatske. Na otvorenom dijelu sjednice raspravljene su dvadeset i tri točke dnevnog reda.

 

Log in to comment
morh1

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske sklopilo je sporazume o suradnji s obrazovnim, znanstvenim i istraživačkim institucijama u srijedu, 29. studenoga 2017.,  na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“.

 

Log in to comment
Foto1
Ususret Međunarodnom danu prijevremeno rođene djece, koji se obilježava 17. studenoga, predstavnici Ureda UNICEF-a za Hrvatsku i Ministarstva zdravstva predstavili su u četvrtak brošuru sa savjetima o dojenju za majke prijevremeno rođene djece.

 

Log in to comment
osobna1

Iskaznica s elektronskim potpisom imat će i m-potpis koji će, primjerice, omogućiti ulazak u m-bankarstvo.
Elektronički potpis (e-potpis) koji dolazi s novom osobnom iskaznicom od kraja iduće godine bit će proširen mobilnim potpisom (m-potpis), izjavila je u utorak u Zagrebu na konferenciji F2 Future of Fintech voditeljica poslovnih operacija AKD-a Kristina Leko Kuštrak ... piše poslovni.hr
Istaknula je da prema njenim saznanjima država planira u rujnu 2018. usvojiti regulativu koja bi omogućila da se e-potpis može koristiti i na mobitelima i tabletima.

 „Ovdje pročitajte izvorni tekst“ 

bricks2016

 

Log in to comment
vukobar1

Prošlo je 26 godina od jednog od najtragičnijih dana u hrvatskoj povijesti, dana kada je nakon tromjesečnog opsadnog stanja slomljen otpor hrvatskih branitelja u Vukovaru.

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.