reklamavelika2015a

osijek1

Zamjenik župana ujedno i izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske na današnjoj svečanosti, Petar Lagator otvorio je 20. Osječki jesenski sajam na Pampasu najavivši pri tome da je jedan od zajedničkih projekata Grada Osijeka i Osječko - baranjske županije izgradnja novog sajamskog prostora u Gradu na Dravi.

Kao njegov prethodnik u obraćanjima, ovaj projekt naglasio je i zamjenik osječkog gradonačelnika Boris Piližota. 
Tvrtka Osječki sajam u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom Komorom Osijek, pod pokroviteljstvom Osječko - baranjske županije i Grada Osijeka, organizira ovu tradicionalnu sajamsku manifestaciju koja će trajati sve do nedjelje, 08. listopada 2017. 

osijek2
Sajam programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje te ekologiju s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, ovo je i prigoda za razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga, rekao je prilikom otvorenja direktor Sajma Alen Vukašinović. 
Sajam redovno ima podršku i Ministarstva poljoprivrede što je svojim dolaskom i obraćanjem potvrdio pomoćnik ministra dr. sc. Krunoslav Karalić.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.