reklamavelika2015a

prikupljanje1

Treću godinu zaredom u organizaciji Nogometnih veterana NK Vitez 92 održana je humanitanra akcija Dan dobrote, prijateljstva i pjesme kojom su Anutnovčani, njihovi gosti i prijatelji prikupljali sredstva za liječenje teško oboljele djevočice Nike iz Babine Grede te za potrebe Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark u Osijeku.

Sve je počelo poslijepodne nogometnim turnirom, a u večernjima satima gotovo šest tisuća posjetitelja pjevalo je na koncertu Mate Bulića. Sve to za ulaznicu od simboličnih 20 kuna.

prikupljanje2

U protekle dvije godine prikupljeno je 90 tisuća kuna u svrhu pomaganja potrebitima a sigurno da ćemo i danas pokazati koliko srce imaju Antunovčani i Slavonci, rekao je Davor Tubanjski, načelnik Općine. 
Ovakve humantirne akcija nastavit će se i ubuduće jer nažalost uvijek imamo slučajeve poput male Nike kojoj je neophodna finacijska pomoć kako bi dobila svoju bitku za život i pobjedila zloćudni tumor. Izuzetno mi je drago što se okupio ovoliki broj ljudi koji su odlučili pokazati humanost na djelu, rekao je župan Ivan Anušić. prikupljanje3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.