bon2017 12

umirovljenici1

Početak listopada svake godine označava upravo dan umirovljenika koji se obilježava održavanjem Plesa umirovljenika u hotelu Park Panolija. Njihov dan slavi se na najljepši mogući način – lijepom glazbom, plesom, ugodnim druženjem i ukusnom večerom. Pošto se svake godine slavi u našičkom hotelu, atmosfera zabave je bila stvarno vrlo ugodna, intimna i opuštena.

Uz prepun hotel, jer znamo da ova udruga broji čak preko 600 članova i jedna je od najmasovnijih udruga u gradu, poseban gost je svakako bio i našički gradonačelnik Krešimir Žagar.

umirovljenici3

Kako je naglasio predsjednik udruge Boško Dundović, gradonačelnik Žagar je od početka svog mandata uvijek potpomagao udrugu te je Grad Našice s njim na čelu jedan od glavnih sponzora udruge. Upravo zbog toga na dodjeli zahvalnica i priznanja, jedno lijepo priznanje je dobio i gradonačelnik Krešimir Žagar. Nekoliko riječi o radu udruge rekao je ovom prilikom i sam gradonačelnik Krešimir Žagar koji je među ostalim naglasio kako je posebice ove godine slavlje značajno pošto je 70. obljetnica djelovanja Udruge umirovljenika u Našicama.

umirovljenici2

„Naši umirovljenici imaju razloga proveseliti se i čestitati značajnu obljetnicu jedni drugima te posebno svima koji su ih u posljednjih 70 godina vodili i pomagali im da prebrode svoje umirovljeničke dane. Zato su im bitni ovakvi trenuci opuštanja kada se zabave i opuste te im je jednostavnije živjeti znajući da se mogu osloniti jedni na druge.“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.