bon2017 12

Matica Slovačka Našice 1

U organizaciji Češke obec Bjelovar 28. studenoga 2015 godine u Školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru održana je tradicionalna 9. Večer nacionalnih manjina. Matica Slovačka Jelisavac, odnosno SKUC “I. B. Slovak” je stalni gost ove manifestacije, a Matica Slovačka Našice po treći puta učestvuje na ovoj manifestaciji, u predstavljanju gastro ponude slovačke manjine.

Matica Slovačka Našice 2

Ove godine na manifestaciji se  predstavilo dvanaest manjinskih društava.  SKUS “I.B.Slovak” u svom nadahnutom i lepršavom nastupu zapalio je publiku, koreografijom “Ti očovski mladenci”. U gastro ponudi Ivanka Prišć ponudila je posjetiteljima pikantni namaz od tikvica, salatu od celera, riblju salatu (slovensku tresku) i čvarke. Katica Hideg pripremila je rezance s makom, a Vlado Hulak počastio je sve sa “korbačikima”. Od pića ponuđeni su proizvodi MS Našice liker od kima i mentol, te nezaobilazna “borovička”. 

Matica Slovačka Našice

Matica Slovačka Našice i ovaj puta je opravdala poziv Matice Slovačke Jelisavac i organizatora i uspješno predstavila svoju gastro ponudu. 

Matica Slovačka Našice

Matica Slovačka Našice

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.