reklamavelika2015a

planinari1

Članstvo PD "Krndija" Našice bilo je na Kapavcu, najvišem vrhu Požeške gore kao jedna od najbrojnijih planinarskih ekipa na izletu i definitivno najmlađa.

 

U nedjelju je, 14. siječnja, 16 članova PD „Krndija“ Našice sudjelovalo na 6. izletu na Kapavac. Pohod se održao u organizaciji Planinarske sekcije "Kapavac" Zakorenje HPD-a "Sokolovac" Požega. Iz Našica smo krenuli oko 7:30. U Zakorenju su nas domaćini srdačno dočekali uz mirise kave i čaja. Kada smo se razbudili i ugrijali, nešto iza 9 sati, krenuli smo prema Kapavcu, najvišem vrhu Požeške gore.

planinari2

Putem do vrha pokušali smo se odlučiti za jedno godišnje doba u kojem se trenutno nalazimo, ali su nas u tome neumorno ometale žute proljetnice, šuškanje lišća i prolijetanje snježnih pahuljica. Na 618 mnv počastili smo se rođendanskim poslasticama i pićima, fotografirali se te krenuli prema prostorijama DVD-a Zakorenje. Neki su se vratili putem kojim smo došli, a tko je htio mogao je ići drugim nemarkiranim putem. U prostorijama DVD-a čekao nas je ručak i svirači koji su na podij privukli one koji se nisu umorili tijekom šetnje.

Ivana Neznanović

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.