banner izzy2016

planinari1

Naoružani blagdanskim raspoloženjem i pozitivnom atmosferom, 24- ero planinara PD "Krndija" Našice uz radoznalog novopečenog planinara psa Campija, sudjelovalo je na tradicionalnom izletu "Uskrsni ponedjeljak na Bedemgradu".

Za razliku od prijašnjih godina, odabrana je malo drugačija trasa puta koja je išla od Našičkog vodovoda, preko Laništa, Kolarišta, partizanskog groblja do Bedemgrada i slatinskim jarkom u povratku do vodovoda.

Neki su ipak odabrali bliži put preko slatinskog jarka, dok su neki krenuli iz pravca Gradca. Presijecali smo Našički planinarski put i Slavonski planinarski put i uživali u ponudi Krndije, naše planinske majke i djeteta te neiscrpnog izvora nadahnuća u nova planinarska bespuća. Proljetna privlačnost, šarenilo cvijeća, potoci, ostaci prošlosti, pokoji zvuk djetlića i snažna energija koje krndijske šume šalju bile su nam psihički odmor i hrana osjetilima dok smo uživali na svježem i čistom zraku u lijepom proljetnom danu. Kroz laganu petostatnu šetnju pratilo nas je idealno vrijeme bez kiše i čak sunčevim zrakama u većini puta. Kod Bedemgrada je uslijedilo druženje i uživanje u ponudi i okrijepi blagdanskim jelima uz neizostavne šale. Uslijedio je lagani spust do vozila i rastanak nakon druženja naših članova i interakcije s prirodom.

Odaziv članstva kakav dugo nije bio, naša staro gromadno gorje, odlično vrijeme i kretanje recept su za savršeni planinarski dan i potpuno uspjeli izlet.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.