reklamavelika2015a

planinari1

U prostorijama Gradske vijećnice u subotu je pred brojnim planinarima, uzvanicima i gostima održana godišnja redovna izvještajna Skupština PD "Krndija" Našice. Usvojeno je programsko izvješće za 2015. godinu zajedno s izvješćem Sekcije sv. Bernarda kao i izvješća Nadzornog odbora, Suda časti te financijsko izvješće. Zaključeno je kako je protekla godina bila vrlo plodonosna i zanimljiva što se tiče samih izleta te drugih manifestacija.

Od svih  manifestacija posebno su izdvojene uspješno odrađene: Našički planinarski križni put, „Antunovski piknik“, obilazak TPI-a i „Krndijom do zdravlja“ te dva višednevna izleta na Velebit i Vlašić ( BIH) koji su odrađeni u relativno kratkom razdoblju, odnosno u kolovozu i listopadu.

planinari2

Društvo je bilo aktivno, medijski prepoznatljivo i nastavlja dalje istim smjernicama s naglaskom na školovanje mlađih kadrova te pomlađivanje društva kao i organizaciji raznovrsnih izleta i ostalih manifestacija. Želja je da u budućnosti još više građana prepozna planinarstvo kao oblik aktivnosti i način života te postanu dionici uživanja u prirodi i aktivno nam se priključe društvu. Posebno zahvale upućene su medijima na konstantnom praćenju  i promociji kao i gradu Našicama te gradonačelniku Žagaru na financijskoj potpori.

planinari3

Planinarima su čestitali i poželjeli puno uspjeha u budućem radu gradonačelnik Krešimir Žagar te Otmar Tosenberger, predsjednik SPS-a, a nazočni su bili i Hrvoje Šimić, potpredsjednik Gradskog vijeća, Josip Pavlus, predsjednik Športske zajednice i predstavnici ostalih bliskih planinarskih udruga.

Nakon Skupštine održan je prigodni domjenak uz večeru i zabavu u prostorijama Gradske glazbe.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.