reklamavelika2015a

final0

Nakon lavovske borbe i stvarno fotofiniša Hrvatska reprezentacija je osvojila srebrnu medalju te tako i sa tom stvarno sjajnom medaljom dokazala cijelom svijetu da smo velesila lovu na šarana.

Svakako je za spomenuti kako smo na ovom svjetskom prvenstvu ipak najviše upecali komada ribe (44 komada), kao i najviše ribe u kilaži (423,613 kilograma). Nažalost zbog negativnih bodova (koje moramo priznati ne razumijemo, ali vjerujemo u pravednost), nedostajalo nam je nekoliko kilograma za prvo mjesto.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha kad smo postali svjetski prvaci, sada smo osvojili odlično drugo mjesto što vjerujemo da bi mnogi potpisali prije samog natjecanja. Iako smo mala zemlja, sportski duh je kod nas na najvišem nivou te uspjesi koje nižemo nisu slučajnost.

Zbog toga još jednom čestitka cijeloj ekipi i to od onih koji su bili kuhari, pa sve do onih koji su bili na prvim vodenim linijama. Još nismo upoznati u koji dan se srebrni dečki vraćaju u Našice, ali svakako se nadamo kako će se u međuvremenu organizirati nešto u njihovu čast, jer to svakako zaslužuju.

Hrvatske boje su branili: 

Dalibor Banaj i Hrvoje Jakopčević (A sektor), Marko Belošević i Hrvoje Šarić (B sektor), Ivan Brenc i Martin Hohoš (C sektor). Rezervna ekipa, Krunoslav Cili i Branimir Vidić, te kapetan repke Tomislav Vukšić i povjerenik HŠL Mile Bešlić, rezervni kapetan Dalibor Stanić Logistika: Željko Blaž, Ivan Kribl, Zdenko Dundović, Slobodan Pralas, Damir Ladnjak, službeni prevoditelj je Milorad Buncić.

Naravno, nakon što dođu naši prvaci, jer za nas oni to i jesu, napraviti ćemo puno opširniji tekst u kojemu ćemo pokušati prenijeti njihove dojmove te kako je to izgledalo s njihove perspektive. (Svakako ćemo ih pitati i što su ti negativni bodovi i kako se dobivaju.) 

final1

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.